FROMM ondersteunt Céline

FROMM ondersteunt Céline sinds 2016 een zwemster van de club BERNISSART.

Al vanaf 12 jarige leeftijd begint de zwemster (zwemsteam Bernissart) naam te maken.

Haar eerste beloning , Céline behaald in het kampioenschap van Henegouwen een bronze medaille op de 100 m schoolslag in 1'44"95".

Tijdens het seizoen 2016-2017 kon Céline niet deelnemen aan het Henegouwen kampioenschap door een kinderziekte. In cup Henegouwen neemt ze echter 5 gouden, 2 zilveren en één bronzen medaille in 9 races. Evenals een derde plaats op het Franse kampioenschap van Charleroi.

Halverwege het seizoen besloot de club Denain( Frankrijk ) om Céline in te schrijven, wat haar toeliet om deel te nemen aan de NATATHLON 2017, ze behaalde daar een 74ste plaats. Dit was synoniem voor kwalificatie in de interregionale finale van DIJON . Ze keerde terug met een gouden medaille op de 100 m.

Dit jaar zwom Céline 4 races op de Grand Prix van La Louvière waar ze vertrok met 4 gouden medailles. Ze won ook een gouden medaille in het kampioenschap van Hainaut in de 400m wisselslag en een zilveren medaille in de 800m vrije slag.

Céline verbetert haar record en het districtrecord : 4 gouden medailles en 1 zilveren In november 2017 tijdens de internationale grand prix MHN (Mons) verpulverd ze een record in 100 rugslag dat al 25 jaar stand hield !!!