Onderneming

FROMM Holding AG

FROMM Holding AG ontwerpt, ontwikkelt en produceert een complete lijn verpakkingsmachines en apparatuur voor het wikkelen, bundelen en omsnoeren van allerhande pakketten, dozen en pallets. Meer specifiek: handapparatuur en (automatische) machines voor het omsnoeren met staal- of kunststofband, horizontale en verticale folie wikkelmachines en het unieke wereldwijd gepatenteerde AirpadTM luchtkussensysteem voor het optimaal verpakken van een veelheid aan producten.
  

Opgericht in 1947, zijn er momenteel bij het familiebedrijf wereldwijd meer dan 550 mensen werkzaam. 20 dochterondernemingen en meer dan 50 gespecialiseerde partners zorgen gezamenlijk voor een eenduidige efficiënte service en klantenondersteuning. Traditionele waarden zoals continuïteit, onafhankelijkheid en betrouwbare kwaliteitsproducten vormen de leidraad voor de bedrijfspolitiek en zijn het fundament onder het langjarige succes.

FROMM in de wereld: zie pdf

Onderzoek en ontwikkeling

Onderzoeks- en ontwikkelingscentrum  

In het FROMM onderzoeks- en ontwikkelingscentrum werken ervaren ingenieurs constant aan de ontwikkeling van nieuwe technieken en producten. Daarbij maken ze gebruik van de nieuwste 3D CAD/CAM technologie. Door een continue proces van aanpassingen in testprocedures en apparatuur wordt de erkend hoge kwaliteit van FROMM producten gegarandeerd en verzekerd voor de toekomst.

Productie van handapparaten en machines

Productie van handapparaten en machines  

In de FROMM fabriek wordt 24 uur per dag geproduceerd. Hoog gekwalificeerde teams van specialisten produceren met behulp van computergestuurde machines de FROMM kwaliteitsproducten. Alle handapparaten en machines worden, voordat ze worden ingepakt en verstuurd, uitvoerig volgens ISO 9001 vastgelegde procedures getest.

 STARstrapTM Polyesterband productie

Productie van AirpadTM folie en STARstrap 

STARstrapTM Polyesterband wordt geproduceerd in één van Europa's meest moderne kunststofbandfabrieken, uitgerust met meerdere extrusielijnen. In combinatie met de FROMM handapparatuur en automatische machines kan met deze polyesterbanden de hoogst mogelijke kwaliteit bij het omsnoeren en bundelen van houtpakketten worden gerealiseerd. Deze nieuwe FROMM fabriek is ISO 9001 en ISO 14000 gecertificeerd.

 

FROMM® staat voor: ontwikkeling, productie, advisering, verkoop en service - wereldwijd onder één dak!

 

Onze ervaring is uw voordeel!